Top 5 Sonic Games

Sharing is caring!

Sonic is de bekende mascotte van Sega, deze werd in eerste instantie ontwikkeld en gebruikt om te concurreren tegen de mascotte van Nintendo, (Super) Mario Bros. Sonic is onder veel mensen erg geliefd, maar natuurlijk vallen niet alle games even goed in de smaak. Vooral in de afgelopen jaren hebben we volgens de fans meer matige Sonic games gehad.

5. Sonic Chaos

4. Sonic 4: Episode 1 en 2

Sonic 4 was een waardige opvolger van Sonic The Hedgehog 3. Het bracht na zo veel jaren genoeg vernieuwingen met zich mee, maar wist toch het klassieke gevoel er goed in te houden. Sonic 4 was in 2 Episodes geknipt waar tevens 2 jaar tussen zat.

3. Sonic Mania

Net als bij Sonic 4 is Sonic Mania een geweldige Sonic game, ook deze game weet veel vernieuwingen met zich mee te brengen, en houdt zich toch trouw aan de klassieke Sonic stijl.

2. Sonic Adventure 2 The Battle

Een game die al goed liep op de Sega Dreamcast en tevens ook de eerste Sonic game op een Nintendo console.

1. Sonic the Hedgehog 2

Er kan maar één de winnaar zijn, en voor ons is dat Sonic the Hedgehog 2 op de Sega Mega Drive. Sonic 2 had naast de mogelijkheid dat je met Tails nog mee kon spelen, ook de mogelijkheid een split screen wedstrijd te doen. Maar buiten dat was Sonic The Hedgehog 2 een game die perfect weg speelde. Gewoonweg top!

Wat vond jij van onze lijst? Zou je er een titel aan toevoegen of de volgorde wijzigen? Laat het ons ons weten in de comments!

delingen