10 topgames van 2020 voor onder de kerstboom

Sharing is caring!

Kerstdag nadert, wie nog een cadeau zoekt voor een gamer of zichzelf een staycation-cadeau wil geven kan tijdens het eindejaar nog enkele koopjes doen. Hieronder hebben we een lijst samengesteld van 10 toppers uit de voorbije 12 maanden die momenteel met korting te verkrijgen zijn.


FIFA 21
De must-have voor elke voetbalfan. Verkrijgbaar vanaf €34,99 voor alle consoles en PC. Inclusief gratis update naar PS5.
Kopen bij


Assassin’s Creed Valhalla
De laatste Assassin’s Creed was een groot succes. Het is de eerste AC die zich afspeelt in het Vikingtijdperk. Verkrijgbaar vanaf €44,99 voor PS4 & X1. Inclusief gratis update naar PS5.
Kopen bij


Just Dance 2021
Wie geen zin heeft in plundertochten in middeleeuws Engeland kan zich vermaken met de laatste hits in Just Dance 2021 met o.a. nummers van Dua Lipa, Twice, Lizzo & Tones And I. Verkrijgbaar voor alle consoles vanaf €27,99.
Kopen bij


F1 2020
Het F1 seizoen was het voorbije jaar in de ban van corona waardoor de ganse kalender overhoop werd gegooid. Dankzij het officiële F1 game kan je het afgelopen seizoen toch volledig beleven zoals het gepland was. Inclusief de nieuwe Nederlandse Zandvoort GP. Verkrijgbaar voor alle consoles en PC vanaf €24,99.
Kopen bij


LEGO Harry Potter Collection: Jaren 1-7
Herbeleef de acht Harry Potter films in de kenmerkende hilarische LEGO-stijl. Bevat 2 volledige geremasterde games. Verkrijgbaar voor alle consoles vanaf €16,95.
Kopen bij


Ghost of Tsushima
Waan je een echte samoerai in Ghost of Tsushima -en versla je tegenstanders met je katana! Perfectioneer je boogschietkunst om gevaren op afstand uit te schakelen en ontwikkel stealth-tactieken om verrassingsaanvallen uit te voeren en vijanden te verwarren. Enkel verkrijgbaar op PS4 vanaf €44,99. Compatibel met PS5.
Kopen bij


Crash Team Racing Nitro-Fueled
Crash kruipt weer achter het stuur! Geef vol gas met de authentieke CTR-ervaring plus een hele hoop extra’s, nu volledig geremasterd en maximaal opgevoerd. Verkrijgbaar voor alle consoles vanaf €26,50.
Kopen bij


Immortals Fenyx Rising
Immortals Fenyx Rising brengt een groots mythologisch avontuur tot leven. Speel als Fenyx, een nieuwe gevleugelde halfgod die de Griekse goden moet redden van een duistere vloek. Neem het op tegen mythologische monsters, beheers de legendarische krachten van de goden en versla Typhon, de dodelijkste Titaan uit de Griekse mythologie, in het gevecht van de eeuw. Verkrijgbaar voor PS4 & X1 vanaf €37,99.
Kopen bij


DIRT 5
Maak een wereldreis en race op meer dan 70 unieke routes verspreid over 10 verschillende wereldwijde locaties in adembenemende omgevingen, compleet met dynamisch weer en tijdstip van de dag. Van racen op de bevroren East River in New York tot onder het ‘Christus de Verlosser’ standbeeld in Brazilië, tot het zien van het noorderlicht in Noorwegen; elke keer dat je speelt, zijn er nieuwe ervaringen te ontdekken. Verkrijgbaar voor PS4 & X1 vanaf €37,99.
Kopen bij


Watch Dogs: Legion
In Watch Dogs Legion ziet Londen in de nabije toekomst haar ondergang tegemoet: het volk wordt onderdrukt door een alziende bewakingsstaat, privélegers beheren de straten en een machtig misdaadsyndicaat heeft het op de zwakken gemunt. Het lot van Londen ligt in jouw handen. Toon je vaardigheden om terug te vechten. Welkom bij het verzet. Verkrijgbaar voor PS4 & X1 vanaf €37,99.
Kopen bij

delingen